Expozitie de pictura Experiente mistice

Ieri a avut loc vernisajul expozitiei de arta Experiente mistice gazduita de osim. Expozitie cuprinde lucrari semnate de Constantin Popa si Noemi Alexandra Grozea

Asa cum dovedeste Cv-ul ei foarte amplu, Noemi Alexandra Grozea este o tanara artista aflata inca in perioada cautarilor. Ea a incercat sa se exprime alegand diferite formule artistice, arta decorativa, fotografie, film. In aceasta expozitie a dorit sa creeze un altfel de mediu ambiental expunand lucrari care incita la meditatie si care exprima o atitudine. Ele comunica atat prin cromatica vie cat si prin linia desenului.


Lucrarile lui Constantin Popa sunt de fapt ilustrari filosofice, extrem de personale ale unei gandiri mitice. Artistul vede lumea ca un spatiu complex, multe din lucrarile sale sunt cicluri de imagini dedicate unei anumite teme. Titlurile tablourilor sale sunt dovada faptului ca pentru acest pictor arta reprezinta o forma de dialog. Aflate la granita dintre pictura clasica de sevalet si arta moderna a secolului al XXI-lea picturile lui Constantin Popa impresioneaza prin forta de expresie si prin cromatica.